Vergelijk Gratis & Snel via Schoonmaakbedrijfofferte.nl
Hulp nodig? Bel 085 - 06 04 002

<

Vergelijk gratis schoonmaakbedrijven!

Ontvang tot wel 5
vrijblijvende offertes
van schoonmaakbedrijven
uit je regio.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Privacyverklaring Schoonmaakbedrijfofferte.nl

Privacyverklaring Schoonmaakbedrijfofferte.nl Wanneer u gebruik maakt van onze website en bijvoorbeeld offertes aanvraagt, dan wilt u vanzelfsprekend dat wij zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan. In deze privacyverklaring wordt precies uitgelegd welke persoonlijke gegevens we verwerken, met welk doel we ze gebruiken, hoe we die persoonlijke gegevens precies verwerken en welke rechten u heeft. Onze privacyverklaring is gebaseerd op de meest recente Nederlands en Europese Wetgeving op dat gebied, de zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke van kracht werd op 25 mei 2018. Kortom, op deze pagina kunt u in duidelijke taal lezen hoe wij – Your Host Access – omgaan met uw persoonsgegevens op deze website. Allereerst: wie zijn wij? Deze website wordt beheerd en geëxploiteerd door Your Host Access, een internetbedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van online informatie over onder meer allerlei bouw- en verbouwonderwerpen. Op de websites van Your Host Access kunt u online offertes aanvragen. Onze gegevens zijn: · Your Host Access · Ernest Claeshove 48 · 3437 BX Nieuwegein · KvK-nr 30227998 · info@schoonmaakbedrijvengids.eu Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen u graag met uw vragen. U kunt contact opnemen met ons via bovenstaand e-mail adres. Het online aanvragen van offertes Your Host Access exploiteert en beheert deze website en biedt de mogelijkheid offertes aan te vragen middels een online offerteaanvraag formulier. Dit online offerteaanvraag formulier is niet van Your Host Access, maar van één van onze partners. Hun online offerteaanvraag formulier wordt op onze website weergegeven via een zogenaamd Iframe. Een Iframe is een stukje HTML-code dat een frame uit een andere website op kan roepen. Het offerteaanvraagformulier is dus in feite een stukje website van één van onze partners (zie het volgende artikel). Het formulier dat u invult, vult u in feite in op de website van één van onze partners. Wij krijgen daarom niet de beschikking over uw persoonsgegevens. Het online formulier met uw persoonsgegevens wordt door onze partner in behandeling genomen. Na een controle op de juistheid en compleetheid van de gegevens verstrekken zij uw gegevens aan maximaal 4 tot 6 gespecialiseerde bedrijven die u op basis van uw offerteaanvraag formulier een gratis en volstrekt vrijblijvende offerte zullen aanbieden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de procedures van onze partners alsmede zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de offertes die u zult ontvangen via de bij hen aangesloten bedrijven. (zie verder onze disclaimer). Partners Your Host Access werkt samen met enkele grote landelijk werkende partners zoals Solvari BV en Skydreams BV. Deze marketingbedrijven verwerken uw persoonsgegevens en dragen zorg voor de overdracht aan het netwerk van uitvoerende bedrijven dat bij hen is aangesloten. De formulieren op deze website zijn van alle bovengenoemde partners. Meer informatie over het privacybeleid van Solvari vindt u hier www.solvari.nl/cookie-statement. Informatie over het privacybeleid van Skydreams vindt u hier www.homedeal.nl/privacy/ Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom? Wij verwerken geen persoonsgegevens van u. Uw aanvraag en persoonsgegevens worden – middels het Iframe – rechtstreeks verzonden aan onze partner. Your Host Access krijgt niet de inzage of beschikking over uw persoonsgegevens. Wel krijgt Your Host Access een offerteaanvraag-bevestiging, zonder de persoonsgegevens of specifieke informatie over de aanvraag. Deze offerteaanvraag-bevestiging verwijderen wij binnen 3 maanden van onze beveiligde database. Inzake bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers en offerte-aanvragers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogden, echter kunnen wij niet controleren of een bezoeker 16 jaar of ouder is. Ons advies aan ouders of voogden is om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming. Uw recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens U heeft recht op inzage van uw persoonsgegevens die u via het Iframe in het formulier hebt ingevuld. Daarnaast mag u de persoonsgegevens wijzigen of laten verwijderen. Door ons een e-mail te sturen via info@schoonmaakbedrijvengids.eu zullen wij u in contact brengen met de betreffende marketingpartner. Geldigheid privacyverklaring De privacyverklaring die u momenteel leest heeft alleen betrekking op deze website en niet op de websites van derden zoals van onze afnemers of van de bij hen aangesloten bedrijven waarvan u vrijblijvende offertes gaat ontvangen. Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens Bent u het niet eens met de wijze waarop wij of onze partners omgaan met uw persoonsgegevens? Dan kunt u een klacht indienen bij www.autoriteitpersoonsgegevens.nl. Wat zijn cookies ? Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wat doen wij met cookies ? Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft. Tracking Cookies Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’ op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e- mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn. Google Analytics Cookies Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Cookies verwijderen en uitschakelen Heeft u de behoefte om cookies uit te schakelen of te verwijderen? Dat kunt u instellen via uw browser. Contact Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Dan kunt u via info@schoonmaakbedrijvengids.eu contact met ons opnemen. Wij zullen dan binnen enkele werkdagen op uw bericht reageren. Uw bericht wordt binnen 30 dagen verwijderd. Uw gegevens zullen met niemand gedeeld worden. Geldigheid privacyverklaring De privacyverklaring die u momenteel leest heeft alleen betrekking op deze website en niet op de websites van derden zoals van bedrijven waarvan u vrijblijvende offertes gaat ontvangen. Kan deze privacyverklaring wijzigen? Ja, wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen. Wij adviseren u daarom de privacyverklaring te bekijken elke keer indien u gebruik maakt van deze website. Datum laatste wijziging: Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.

Cookieverklaring

Je schoonmaakbedrijf gratis aanmelden!

https://www.solvari.nl/client/img/solvari/customer/register/prices-nl-NL.jpg

Ben jij een vakman? Meld je vandaag gratis aan en kom in contact met nieuwe klanten bij jou in de buurt!

Je bepaalt zelf wat je betaalt om met potentiële klanten in contact te komen. Je kiest zelf een prijs in ons campagnesysteem en betaalt dus nooit te veel. Aanmelden is geheel gratis en we maken geen gebruik van abonnementen. Je kan dus op elk gewenst moment stoppen met onze service en zit nergens aan vast.

Enkele van onze partners:

FWN Reiniging Veenendaal
FWN Reiniging

Is een professionele en een dienstverlenende organisatie die zich specifiek richt op schoonmaakonderhoud. Wij staan klaar om te zorgen voor een schone en verzorgde werkomgeving.

Schoonmaakbedrijf USGB
Schoonmaakbedrijf USGB

Uw schoonmaakbedrijf met persoonlijk contact, passie voor ons vak en professionaliteit en kwaliteit op de werkvloer. Voor iedere opdrachtgever. Van groot tot klein.

Hans de Jongh Glazenwasserij
H. de Jongh Glazenwasserij

Glazenwassen vormt een belangrijk onderdeel van het totale onderhoud van een gebouw. Daarnaast speelt het een belangrijke rol in de representativiteit ervan.